Har du fått mer tid över sedan den fler och fler digitaliserade tjänster har kommit?
Har du blivit lyckligare?
Mår du bättre?

Jag tror faktiskt att vi redan är trötta på digitaliseringen och alla dess tjänster vi ser idag. Ogenomtänkta beslut utan strategi genomförda av digitala trädkramare. Vad händer när banken inte vill träffa dig längre, ansikte mot ansikte och bara vill ha opersonliga möten över nätet, inte vill ta emot dina kontanter, eller att du alltid möts av olika talsvarstjänster för minsta lilla fråga. Jag tror vi är trötta på de stora företagens rationaliseringar för ett effektivare liv, när allt vi vill möta är det personliga, varma och generöst kärleksfulla och mänskliga företaget. Jag tror att digitaliseringen är på väg att dö, nästan innan den börjat. Jag tror att vi längtar efter ett analogt liv där vi får möta människor på riktigt, träffas och vara tillsammans. Jag tror att de stora företagen får ge vika för de små företagen som inte följer den strömmen och gör något annorlunda. Något personligt. Något med värme och känsla. Vi vill ju alla bara känna kärleken. Tänk om svaret på digitaliseringen är analogiseringen?

På min trendrapport 2017 och en halv kommer du få höra mina tankar om hur företagen ska lyckas i framtiden. Du får höra mina tankar om hur jag tror du ska lyckas. Skriver du in Facebook som rabattkod får du 200:- i rabatt på om du köper föreläsning och den skriftliga trendrapporten eller om du bara köper föreläsningen.