Vad är det egentligen du längtar efter?
Vad skulle göra ditt liv ännu lyckligare och gladare?
Är det mer digitaliserade tjänster?
Ännu fler robotar?
Litet mer information?
En 5K-skärm istället för än en 4K?

Kommer vi på vår dödsbädd att ligga och fundera på Big Data eller artificiell intelligens? Kommer vi att gräma oss för att vi inte köpte den senaste uppdaterade mobilen när den kom 2017? Tror du att du kommer att ångra att du inte var ännu mer arrogant i twitterdiskussionen eller tänka på hur du kunde missa att lägga upp instagramuppdateringen när ni hade en så magisk kväll? Kommer du kanske att tänka, att du borde ha jobbat lite mer? Eller, kommer du att ångra att du vilade för litet, älskade för litet och skrattade för litet?

På min trendrapport 2017 och en halv kommer du inte bara höra om nya prylar, teknik, robotar utan också de mer filosofiska frågorna kring hur vi får ett lyckligare liv. Skriver du in Facebook som rabattkod får du 200:- i rabatt på om du köper föreläsning och den skriftliga trendrapporten eller om du bara köper föreläsningen.